Vuoden 2018 parhaat ilmaiset sovellukset iPhonelle

mobile app

Mietitkö, mitä sovelluksia kannattaa vuonna 2018 ladata kännykkääsi? Mitkä sovellukset ovat tilanhukkaa ja mistä sovelluksista käyttäjä voi nauttia täysin siemauksin? Tässä esittelyssä tutustutaan hieman mielenkiintoisiin ja innovatiivisiin sovelluksiin, jotka voivat parantaa puhelimen käyttäjän arkielämää monessa mielessä. Vaikka et olisikaan juuri iPhonen omistaja, osa näistä sovelluksista toimii myös muunlaisilla puhelimilla. Kannattaa siis ottaa sovelluskaupasta selvää, onko nämä sovellukset saatavilla juuri sinun omistamaasi puhelimeen!

Millainen on hyvä sovellus? Monet loistavat sovellukset perustuvat sille, että käyttäjä kokee sovelluksen tuovan jotakin hyötyä jokapäiväiseen elämään. Kun WhatsApp-sovellus aikoinaan lanseerattiin, mullisti tämän sovelluksen kaltaiset kommunikointiin sopivat sovellukset viestittelyn täysin. Käyttäjän ei enää tarvinnut maksaa jokaisesta lähettämästään tekstiviestistä. Tämä oli ennenkuulumatonta. Hyvät sovellukset ovat usein myös helppoja käyttää ja liiat mainokset heikentävät sovelluksen käyttökokemusta. Lisäksi on tärkeää, että sovellus on luotettava ja turvallinen käyttää.

Suosituimmat sovellukset App Storessa

Suosituimpiin sovelluksiin iPhonen App Storessa lukeutuvat hyvin tunnetut sovellukset kuten Facebook, Instagram, Snapchat, Google Maps ja näiden lisäksi monet hauskat pelit. Kaikkia näitä sovelluksia yhdistää se, että sovelluksiin liittyy sosiaalinen elementti ja mahdollisuus ottaa helposti yhteyttä toisiin ihmisiin ja jakaa valitusti asioita omasta elämästä. Lisäksi jokainen yllämainituista sovelluksista on lisäksi ilmainen. Kukapa haluaisikaan maksaa kalliista sovelluksesta, kun vastaavan voi saada nykyään sovelluskaupasta täysin ilmaiseksi?

Apple Pages

Apple-PagesKaikkia sovelluksia ei ole luotu pelkästään hauskanpitoa tai pelaamista varten. Jotkut sovellukset ovat myös erittäin hyödyllisiä. Applella on oma tekstinkäsittelyohjelmansa Pages. Kyseinen sovellus tulee automaattisesti asennettuna kaikkiin Applen tietokoneisiin ja nyt kyseisen ohjelman saa myös puhelimelle asennettuna. Näin ollen, jos sovelluksen käyttäjä on esimerkiksi kokouksessa ilman muistiota tai tietokonetta, voi tunnollinen kuuntelija näppäillä muistiinpanonsa kätevästi suoraan puhelimeen, jossa muistiinpano säilyy siistinä ja se on helppo lähettää suoraan vaikkapa sähköpostiin.

WhatTheFont

WhatTheFont on uusi ja nerokas sovellus, joka hyödyttää erityisesti niitä käyttäjiä, jotka suunnittelevat paljon lentolehtisiä, luovat erilaisia projekteja tai kirjoittavat ja kuvittavat erilaisia esitteitä ja julisteita. WhatTheFont nimittäin hyödyntää puhelimen kameraa ja tarkoituksena on, että käyttäjän osoittaessa puhelimen kameraa mieleisensä fontin päälle, oli fontti missä tahansa, WhatTheFont näyttää käyttäjälleen, mistä fontista on kyse. Samalla käyttäjä saa esittelyn muista samantyyppisistä fonteista ja voi tällä tavalla valita kaikista parhaan ja mielenkiintoisimman.

Uber

Uber

Varsinkin suurissa kaupungeissa puhelin voi nykypäivänä olla portti kaikkiin palveluihin. Toiset ottavat yhteyden lääkäriin suoraan puhelimessa olevan sovelluksen avulla, ja toiset tilaavat ruokansa kännykällä kotiovelleen. Erityisen suosittuja ovat myös erilaiset taksisovellukset kuten Uber, jotka tekevät kyydin tilaamisesta helpompaa kuin koskaan. Kuten sanottua, hyvä sovellus yleensä helpottaa käyttäjänsä jokapäiväistä elämää. Avaa siis puhelimesi App Store ja lataa vuoden parhaat, suosituimmat ja mielenkiintoisimmat sovellukset täysin ilmaiseksi!