Welcome to our blog!

app-store

Tervetuloa blogiimme!

Teknologian kukoistus on tänä päivänä osa jokaisen arkea ja vain klikkauksen päässä: Kun menet älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskauppaan, se on täynnä erilaisia pelejä, kuvanmuokkausohjelmia ja sosiaalisen median sovelluksia. Kaikille löytyy tarvitsemansa ja enemmänkin: viihdettä vapaa-ajalle, apua töihin ja opiskeluihin, käytännöllisyyttä, sosiaalisuutta – siis kaikkea hyödyksi ja huviksi. Pelisuunnittelijoilla, some-markkinoijilla ja sivustosuunnittelijoilla on enemmän töitä kuin koskaan. Bloggaajat ja muut näkyvillä olevat ihmiset mainostavat erilaisia alustoja ja sovelluksia arvojensa mukaan luoden toki tietoisuutta ihmisten keskuuteen, mutta samalla myös kilpailua alalle. Tekniikkaa emme pääse karkuun ja miksi haluaisimmekaan: ottakaamme siitä kaikki ilo irti! Tämä blogi on omistettu erilaisille puhelin-, tabletti- ja tietokonesovelluksille eli tuttavallisemmin apeille sekä yleisesti teknologialle ja sen kehitykselle. Tulemme aktiivisesti ja innolla seuraamaan alan mielenkiintoista tarjontaa ja käänteitä!tablet

Vasta matkalla huipulle?

Teknologia kehittyy hurjaa vauhtia: Huoneen täyttävä alkutietokone oli aikansa kehityksen huippu, mutta nyt klikkailemme tabletteja. Kun ensimmäiset matkapuhelimet tulivat markkinoille, ihmiset olivat varmoja, että tätä paremmaksi ei voi enää pistää. Nykyään meillä kuitenkin on vain muutamia kymmeniä grammoja painavia älypuhelimia. Joka päivä tuntuu, kuin olisimme taas yhden tai useamman suuren askeleen edempänä kuin edellispäivänä ja totta on, että olemme kehityksessä tällä hetkellä korkeammalla kuin koskaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme saavuttaneet huipun – päinvastoin! Meillä on vielä paljon opittavaa ja kehityttävää ja voisi sanoa, ettemme tule koskaan sellaiseen tilanteeseen, jossa kaikki olisi jo keksitty tai tehty. Siinä onkin teknologia-alan suola: ideoita on loputtomia määriä ja niiden toteuttaminen on aina jollain tavalla mahdollista – jos ei tänään niin huomenna. Tämän blogin avulla seuraat kehitystä kohti huippua!

Tämän hetken kiinnostavimmat sovellukset

Kiinnostavin sovellus – käsitteen voi ymmärtää monella tavalla. Ensinnäkin tarjonta kehittyy siihen suuntaan, mikä on milläkin hetkellä maailmassa tai yksittäisessä maassa trendikästä. Esimerkiksi iPhonella App Storeen kirjautuessa huomaat, että Top-listalla komeilee Screen time tracker ja ResQ Club. Ensimmäisen tarkoitus on näyttää, kuinka paljon henkilö käyttää ruutuja, tässä tapauksessa etenkin älypuhelinta. ResQ Club taas on ekologisuuden puolesta puhuva sovellus, jonka kautta voi vähentää ravintoloissa roskiin menevää ruokaa ostamalla sitä edullisesti itselleen. Molemmat sovellukset vastaavat tämän hetken kiinnostuksen kohteita: yhteiskunnassamme pohditaan paljon sosiaalisen median ja älypuhelimien erittämän sinisen valon vaikutuksia ihmisen terveyteen sekä kulutusta ja ilmastonmuutosta. Toisaalta kiinnostavimman sovelluksen ei tarvitse keikkua Top-listalla: jokaisella meistä on omat kiinnostuksen kohteensa ja onneksi nykysovelluksissa on jokaiselle jotakin, kun vain tutustuu tarjontaan. Bongaa blogistamme juuri sinulle sopivat sovellukset!